TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

Továbbra is Demján Sándor a leggazdagabb magyar üzletember a Népszabadság szerdán közzétett top 150-es listája szerint. A TriGránit vezére mellett – tavalyhoz hasonlóan - Csányi Sándor, az OTP első embere és Bige László Tibor, a Bige Holding főnöke fért fel a dobogóra.

Ismét a topon Demján

Idén is Demján Sándor vezeti a leggazdagabb magyarok listáját – igaz, a TriGránit vezérének vagyona a tavalyi 300 milliárd forintról 170 milliárdra csökkent a Népszabadság szerdán megjelent összeállítása szerint. A második helyet – csakúgy, mint tavaly – Csányi Sándor szerezte meg: az OTP elnök-vezérigazgatójának vagyona szintén csökkent, 210-ről 154 milliárd forintra. 

Bige gazdagabb lett, Várszegi már csak hetedik

A két közismert vállalkozót jócskán leszakadva követi Bige László Tibor nagyváradi születésű üzletember, a Bige Holding első embere, aki az elmúlt egy évben növelni tudta vagyonát – 79 milliárdról 88 milliárd forintra.

A negyedik helyezett Leisztinger Tamás pénzügyi befektető 81, az ötödik helyre rangsorolt Széles Gábor média- és járműipari érdekeltségekkel rendelkező üzletember 71 milliárd forintos vagyonnal bír.

Érdekesség, hogy a sokáig a leggazdagabbnak számító Várszegi Gábor Fotex-vezér 62 milliárddal mindössze a hetedik helyet szerezte meg – a média- és reklámiparban mozgó Rákosi Tamás eléje ugrott 63 milliárddal.             

A top 10-be rajtuk kívül három, ingatlanbefektetésekben utazó üzletember, Kovács Gábor (61 milliárd forint), Veres Tibor (56 milliárd forint) és Kovács Bence János (54 milliárd forint) tudott bekerülni. 

2009-ben a kiadványba kerüléshez legkevesebb 3,6 milliárd forintra volt szükség (tavaly még alig több mint 3,4 milliárd forint volt a küszöb), a 150 magyar leggazdagabb összvagyona 2305 milliárd forint.

Az Opten Kft. értékelése alapján készült 150-es lista összeállításakor az elemzők az adott személy cégének vagyonát és esetlegesen bevallott magánvagyonát vették figyelembe.

Menedzsment Fórum

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.