TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

A Boeing számításai szerint az elkövetkezendő húsz évben a csendes-óceáni térségben közel 13 ezer új utasszállító repülőgépre adhatnak le rendelést, ez a gyártóknak 1900 milliárd dolláros piacot jelent.

Az amerikai gyártó közleménye szerint a fejlődés két fő mozgatója a térség gazdasági növekedése és az utasszám emelkedése, ennek köszönhetően a világ új repülőgéppiacának 36 százalékát fedheti le a kelet-ázsiai térség.

Randy Tinseth, a Boeing alelnöke Szingapúrban, a repülőgépszalon előtti sajtótájékoztatón azt mondta, hogy a következő húsz évben a világ légiforgalom-növekedésének csaknem felét a csendes-óceáni térség forgalomnövekedése adhatja. Az itteni légitársaságok flottája a jelenlegi ötezerről megháromszorozódhat 2032-re, hogy ki tudják szolgálni a folyamatosan növekvő igényeket.

A Boeing kutatása szerint elsősorban a keskenytörzsű gépek lehetnek kelendők, ami 69 százalékát tehetik ki a teljes rendelésállománynak, ennek hátterében a diszkont légitársaságok egyre nagyobb száma és az Ázsián belüli utazás bővülése állhat. A szélestörzsű gépek piacán az everetti gyártó arra számít, hogy ezekre a típusokra a teljes rendelés 28 százaléka eshet.

MTI

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.