2018. július 19. 12:21
mfor.hu

Az Európai Unió fizeti ki.

Mészáros Lőrinc újabb milliárdos üzletbe csobbant. A felcsúti nagytőkés ezúttal az Országos Vízügyi Főigazgatóság közbeszerzésén volt befutó, mely keretében a Séd-Nádor-Gaja vízrendszer rehabilitációjának tervezési és kivitelezési feladatait kell majd megoldania.

A szerződés értéke 1,5 milliárd forint.

Az üzletember milliónyi érdekeltsége közül ezt most a Mészáros és Mészáros Kft. nyerte meg, négy másik pályázó céget maga mögé utasítva. A projektet egyébként az Európai Unió finanszírozza.

(444)

3 millió forintból mindent elérhetsz

A céljaidhoz elég lenne 3 millió forint? A legjobb személyi kölcsönökkel felújíthatod a lakásod, lecserélheted az autód, de saját vállalkozásodat is beindíthatod. Használd személyi kölcsön kalkulátorunkat és legyen tiéd a legkedvezőbb hitel a törlesztőrészlet nagysága alapján: a CIB Bank Előrelépő személyi kölcsönének 60 654 forint a havi törlesztőrészlete, a THM pedig 8,17 százalék, de szintén kedvező a Raiffeisen Bank ajánlata: a törlesztőrészlet 60 757 forint, a THM pedig 8,92 százalék. A Cetelem Saját Ritmus kölcsönt 61 767 forintos törlesztőrészlettel és 9,47 százalékos THM-mel érhetjük el. A Budapest Bank Prémium kölcsöne havi 64 152 forintos törlesztőrészlettel és 10,50 százalékos THM-mel lehet a miénk. További ajánlatok, esetleg nagyobb hitelösszeg érdekel? Használd ezt a hitelkalkulátort!