2018. július 19. 12:21
mfor.hu

Az Európai Unió fizeti ki.

Mészáros Lőrinc újabb milliárdos üzletbe csobbant. A felcsúti nagytőkés ezúttal az Országos Vízügyi Főigazgatóság közbeszerzésén volt befutó, mely keretében a Séd-Nádor-Gaja vízrendszer rehabilitációjának tervezési és kivitelezési feladatait kell majd megoldania.

A szerződés értéke 1,5 milliárd forint.

Az üzletember milliónyi érdekeltsége közül ezt most a Mészáros és Mészáros Kft. nyerte meg, négy másik pályázó céget maga mögé utasítva. A projektet egyébként az Európai Unió finanszírozza.

(444)

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek január legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 32 576 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. A K&H Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 53 283 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.