<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Nyerhet-e az ellenzék a 2022-es választáson, kaphat-e újabb kétharmadot a Fidesz? Ki lehet Orbán Viktor utóda?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Giró-Szász András volt kormányszóvivővel, politikai elemzővel - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2021. október 28. 16:00

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!			
		

A tőzsdeguru Warren Buffett megelőzte Bill Gates-et a leggazdagabb amerikaiakat nyilvántartó Forbes 400-as listán, értesült a Bloomberg hírügynökség.

A magazin október 27-én adja ki a legtehetősebb amerikaiakat felsoroló lista legújabb kiadását, amit már a szeptemberi pénzügyi hírek alapján állítottak össze.

A Berkshire Hathaway Inc. befektetési vállalat elnöke, Warren Buffett nyolcmilliárd dollárral 58 millió dollárra növelte nettó vagyonát a vizsgált 33 napban, 2008. augusztus 29. és október elseje között.

Buffett ezzel megelőzte jóbarátját, az eddigi éllovas Bill Gates-et, aki a Microsoft Corp. társalapítójaként 55,5 milliárd dollárral büszkélkedhet. A szoftvergyártó óriás nemrég visszavonult elnöke a vizsgált időszakban nettó 1,5 milliárd dollárt veszített.

Bill Gates 15 egymást követő évben foglalta el az első helyet a Forbes listáján, írja a Bloombergre hivatkozva a Reuters hírügynökség.

A Las Vegas Sands Corp. vezérigazgatója, Sheldon Adelson nettó vagyona mintegy négymilliárd dollárral csökkent a vizsgált 33 nap alatt, ezzel ő lett az első, aki legalább egymilliárd dollárt veszített a hitelválság alatt.

Menedzsment Fórum

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.