1p

Van kiút az értékválságból? Megállítható az akkugyárak terjedése itthon?
Van még jövőnk az EU-ban?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Donáth Annával, a Momentum EP-képviselőjével - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2023. október 4. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

A tőzsdeguru Warren Buffett megelőzte Bill Gates-et a leggazdagabb amerikaiakat nyilvántartó Forbes 400-as listán, értesült a Bloomberg hírügynökség.

A magazin október 27-én adja ki a legtehetősebb amerikaiakat felsoroló lista legújabb kiadását, amit már a szeptemberi pénzügyi hírek alapján állítottak össze.

A Berkshire Hathaway Inc. befektetési vállalat elnöke, Warren Buffett nyolcmilliárd dollárral 58 millió dollárra növelte nettó vagyonát a vizsgált 33 napban, 2008. augusztus 29. és október elseje között.

Buffett ezzel megelőzte jóbarátját, az eddigi éllovas Bill Gates-et, aki a Microsoft Corp. társalapítójaként 55,5 milliárd dollárral büszkélkedhet. A szoftvergyártó óriás nemrég visszavonult elnöke a vizsgált időszakban nettó 1,5 milliárd dollárt veszített.

Bill Gates 15 egymást követő évben foglalta el az első helyet a Forbes listáján, írja a Bloombergre hivatkozva a Reuters hírügynökség.

A Las Vegas Sands Corp. vezérigazgatója, Sheldon Adelson nettó vagyona mintegy négymilliárd dollárral csökkent a vizsgált 33 nap alatt, ezzel ő lett az első, aki legalább egymilliárd dollárt veszített a hitelválság alatt.

Menedzsment Fórum

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!