2017. december 13. 12:02

Ismét nagyot nyert Szíjj László Duna Aszfaltja.

Vaskos közbeszerzést nyert meg a Duna Aszfalt Kft.: az EU-s közbeszerzési értesítő szerint csaknem 15 milliárd forintért építkezhetnek Zalaegerszegen. A tenderről szóló hirdetményt a Magyar Nemzet szúrta ki.

A Mészáros Lőrinc üzlettársaként is ismert Szíjj László cége a zalaegerszegi járműipari tesztpálya eléréséhez szükséges utakat, hidakat és közúti csomópontokat építheti meg, de a keretmegállapodásban az is szerepel, hogy ők hozhatják össze a tesztpálya bizonyos szakaszait is.

Mindezt 14,8 milliárd forintért.

Szíjjék korábban már nyertek 3,3 milliárdot a zalaegerszegi tesztpálya körül, ráadásul gyorsított eljárásban.

mfor.hu

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.