1p

Ront vagy javít Magyarország megítélésén a soros EU-elnökség?
Milyen újabb öt év elé néz Karácsony Gergely?
Mi lesz a liberalizmussal Magyarországon?
Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Horn Gáborral!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is a Republikon Alapítvány kuratóriumának elnökétől!

2024. július 24. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

5,2 milliárd dollárért 17 új Boeing repülőgépet vásárol a Cathay Pacific Airways légitársaság, hogy növelje flottáját.

A Hong Kong központú légitársaság tíz darab Boeing 747-8-as tehergépet, és hét Boeing 777-300 Extended Range utasszállítót rendelt az amerikai gyártótól, aki 2009 és 2012 között szállítja le a gépeket, írja a MarketWatch.

A vállalat vezérigazgatója, Tony Tyler elmondta, hogy a közeljövőben további 777-eseket kívánnak vásárolni, miután jelentősen megnőtt a kereslet az Ázsiából Észak-Amerikába és Európába induló járatok iránt.

"Amikor először megállapodtunk a Boeinggel, mindenki tudta, hogy nagyobb vevők leszünk, mint egyetlen rendelés – közölte Tyler. A légitársaság először 2005 decemberében jelentette be, hogy 777-es repülőket kíván vásárolni. Akkor 16 gépre adtak rendelést, további húszra pedig opciót. A Cathay Pacific megrendelései augusztusban már 23 gépre szóltak.

Menedzsment Fórum 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!