<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p
A tartalomból: NER-nek való vidék – Viszlát, hungarocell kajásdoboz! – Mi lesz az eladósodottakkal a moratórium után? – Hatalmas pénzbumerángot dobott el a magyar űrprogram


			
		
		


		
		

A tervezés és az engedélyeztetés közel 150 millióba került.

Az uniós közbeszerzési értesítőben megjelent hirdetmény szerint nettó 148,9 millió forintból fogják megtervezni és engedélyeztetni a Kiskörei VÍzerőműnél a szlalom kajak-kenu pályát, amilyen hazánkban még nem épült.

A beruházás célja, egy olyan komplexum megvalósítása ahol gyerekek is tudnak gyakorolni, lehetőséget biztosít a kajak-kenu szlalom és rafting sport alapjait elsajátítani, a létesítmény a nagyközönség előtt folyamatosan nyitva áll, amellett hogy edzéshelyszín, versenyhelyszíne lehet a magyar kajak szlalom sportolóknak is - olvasható a hirdetményben. 

 

Fotó: PixabayFotó: Pixabay

 

A leírásból az is kiderül, hogy a teljes beruházás várhatóan nettó 1,8 milliárd forintból fog elkészülni. 

A munkára mindössze egy ajánlat érkezett, amit az ajánlatkérő Magyar Kajak-Kenu Szövetség el is fogadott. A tervezés és engedélyeztetés így a budapesti VTK Innosystem Kft. és a győri Hullámvonal Mérnökszolgálati Kft. feladata lesz.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink naponta 3-5 unikális, máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá az első hónapban 390 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.