2011. november 15. 07:01

Fennállása óta a legnagyobb, 18 milliárd dolláros szerződést kötött a Boeing repülőgépgyártó New Yorkban a dubaji központú Emirates légitársasággal - közölte hétfőn a CNN.

Az üzlet keretében a Boeing 50 darab 777-300ER repülőgépet szállít le az Emiratesnek, és a szerződés opcionálisan tovább szélesíthető egy 20 gépből álló, 8 milliárd dollár értékű tétellel. Boeingek 777-esekből az idén eddig összesen 182 darabot rendeltek, amivel megdőlt a 2005-ben felállított 154 darabos csúcs is.

Az Emirates légitársaságé a világ legnagyobb, 94 repülőből álló 777-es flottája. Az ER-jelzésű gépek bővített hatótávolságúak. Elemzők szerint az üzletkötés annak jele lehet, hogy a légiutas-szállítás kezd kiemelkedni a válságból, amely 2008-ban érte el a mélypontját az üzemanyagár-robbanás következtében.

MTI

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek december legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. A K&H Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 53 332 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.