<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

Az új gyártósorokon fogápoló kutya-ropogtatnivalókat állítanak elő, 70 új munkahely létesül.

Még idén mintegy másfél milliárd forintos beruházást hajt végre a MARS Kisállateledel Gyártó Kft. Csongrád-Bokroson. A társaság új gyártósorokat telepít és 900 főre növeli munkatársai létszámát, áll a Mars sajtóközleményében.

forrás: Mars

A bokrosi gyáregység 1993-as alapítása óta igazi sikertörténet a térségben. Az elmúlt húsz év folyamatos nagy volumenű fejlesztései, beruházásai a gyártócégek európai élvonalába emelik a MARS bokrosi gyárát. Most olyan újabb gyártósorok telepítését tervezi a cég, amelyeken a kisállateledel gyártás legmagasabb minőségű termékeit, mint a Denta Stix vagy a Denta Flex fogják gyártani, melyek a kutyák fogállapotának javítását hivatottak segíteni.

A beruházás hatására 70 fővel bővül a munkatársak száma, így a MARS már 900 embernek biztosít közvetlenül biztos megélhetést a térségben. De nemcsak a saját munkatársi létszám nő, hanem fejlesztik a beszállítói kapacitást is, ezzel is további új munkahelyeket teremtve. A beruházás során a vállalat helyi munkaerőt vesz igénybe, számít a térségben található magas szintű mérnöki és kivitelezési szaktudásra is.

A Marsra jellemző erős vállalati kultúra, az 5 alapelv (Minőség, Felelősség, Kölcsönösség, Hatékonyság, Szabadság) a mindennapi munka alapját képezi. A Mars vállalat nem dolgozókat, hanem munkatársakat foglalkoztat, és bátorítja őket arra, hogy saját ötleteikkel járuljanak hozzá a munkakörülmények folyamatos fejlesztéséhez.

mfor.hu

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.