<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

A Mavir Magyar Villamosenergia-ipari Átviteli Rendszerirányító Zrt. több mint 1,7 milliárd forint értékű szerződést írt alá az IBM-mel a rendszerirányító eszközmenedzsment- és munkairányítási rendszerének fejlesztésére - közölte az IBM Magyarország csütörtökön az MTI-vel.

A megállapodás alapján elindított projekt az elektromos átviteli hálózat biztonságos és folyamatos működését támogatja - olvasható a közleményben. Laskóy Ágnes, a Mavir szóvivője elmondta: a Mavir teljes egészében saját forrásból finanszírozza fejlesztést.

Az IBM rendszerének feladata többek között a hálózati eszközök nyilvántartása, az üzemben tartásukkal kapcsolatos adatok tárolása, a beavatkozások megtervezése, a karbantartási munkák hatékony elosztása, a terepen dolgozó csoportok koordinálása, a ráfordítások követése és a költségek optimalizálása.

Az úgynevezett gerinchálózat a Mavir tulajdona, amit az áramszolgáltatók is használnak. A társaság célja, hogy a különböző szolgáltatókhoz kapcsolódó fogyasztók - ötmillió háztartás és háromszázezer üzleti ügyfél - áramellátása folyamatos és biztonságos legyen.

Az új eszközmenedzsment- és munkairányítási rendszer az IBM eszköz-menedzsment szoftverére, valamint az IBM technológiai és tanácsadó szolgáltatásaira épül, beleértve az implementációt, rendszerintegrációt, és a legfejlettebb iparági megoldások alkalmazását.

MTI/Menedzsment Fórum

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.