TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

Több mint 200 internetes cég ment csődbe tavaly az Egyesült Államokban.

Egy tanulmány szerint több mint 200 internetes cég ment csődbe tavaly az Egyesült Államokban. A Webmergers.com kaliforniai cég vizsgálódásai szerint az év vége közeledtével intenzívebbé vált a verseny: a csődbe jutott cégek 60 százaléka az év utolsó 3 hónapjában zárt be, s ezzel becslések szerint 15 ezren vesztették el állásukat.

Ez a becsült adat ugyanakkor nem tartalmazza azok számát, akiktől költségcsökkentés miatt a még működő cégek váltak meg az év folyamán. Az összesen 210 csődbe jutott internetes cég több mint fele az elektronikus kereskedelemben tevékenykedett.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.