<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
3p

A Magyar Adományozói Fórum (MAF) 2011. december 1-jén a KOGART Házban hirdette ki a MAF Társadalmi Befektetések Díj pályázat idei nyerteseit. Az öt éve alapított pályázat fődíjait az ÉMÁSZ, "Plusz energiát adunk", a MOL Nyrt. "Zöldövezet" és a Vodafone Magyarország Zrt. "Főállású Angyal" támogatói programjai nyerték el.

A MAF Társadalmi Befektetések Díj a hazai vállalatok társadalmi felelősségvállalását elismerő szakmai díjak között az egyetlen, amely a CSR-hoz kapcsolódó tevékenységek közül a társadalmi befektetési programokra fókuszál, és a bírálat során előtérbe helyezi a társadalom és a vállalat számára megteremtett közös értékeket, az elért eredményeket és hatást. Az augusztusban meghirdetett, a hazai vállalatok körében nagy érdeklődéssel kísért megmérettetésen összesen 26 vállalat 34 támogatói programja indult.

A MAF Társadalmi Befektetések Díj pályázat díjátadó gálájára a  MAF „Partnerség.Hatás.Innováció. 2011- új trendek a nagyvállalatok támogatási gyakorlatában” konferenciájának záró programjaként került sor. A független szakmai bíráló bizottság négy kategóriában ítélte oda a legkiemelkedőbb programoknak járó díjakat, melyeket dr. Rétvári Bence, a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium Parlamenti államtitkára, Kuti Éva, a Nonprofit Kutatócsoport képviselője, Daróczi Gábor, a Romaversitas Alapítvány igazgatója és Bartal Anna Mária, a Civil Szemle társfőszerkesztője adtak át a nyerteseknek.

Dr. Rétvári Bence a díjátadón kiemelte: fontos, hogy vannak olyan vállalatok, amelyek munkatársai készség szinten tudnak adományozni. Az állam maga is igyekszik ebben példát mutatni; törekszik arra, hogy a civil szervezeteknek lehetőséget adjon; illetve minél kevesebb akadályt gördítsen az adományozók elé.

A bíráló bizottság döntése alapján MAF Társadalmi Befektetések Díj négy kategóriájában a döntőbe jelölt támogatói programok végleges helyezései:

MAF Leginnovatívabb Támogatói Program Kategória:

 1.  Vodafone Magyarország Alapítvány - Főállású Angyal program
 2. Raiffeisen Bank Zrt. - Közösen a gyermekétkeztetésért program
 3. Bónusz Brigád - Segít a Brigád program

MAF Legsikeresebb Partneri Együttműködések Kategória:

 1. Észak-magyarországi Áramszolgáltató Nyrt. - Plusz energiát adunk program
 2. Holcim Hungária Zrt. - Holcim-díj
 3. Arkon Zrt. - Három Királyfi, Három Királylány program

MAF Legnagyobb Hatást Elérő Támogatói Program Kategória:

 1. MOL Nyrt. - Zöldövezet program
 2. Magyar Telekom Nyrt. - 3 éves civil stratégiai partnerség
 3. Holcim Hungária Zrt. - Holcim Hungária Otthon Alapítvány program

MAF Az Év Társadalmi Befektetési Programja Kategória:

 1. Észak-magyarországi Áramszolgáltató Nyrt. - Plusz energiát adunk program
 2. Holcim Hungária Zrt. - Holcim Hungária Otthon Alapítvány program
 3. Vodafone Magyarország Alapítvány - Főállású Angyal program

A kategória győztesek mellett a Magyar Adományozói Fórum JUNIOR Különdíjban részesítette a Samsung Electronics Magyar Zrt. „SOS Fotópályázat - Oszd meg a gyerekek világát úgy, ahogyan ők látják", és SENIOR Különdíjban az MKB Bank Zrt. „Együttműködés a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat Magyar Egyesülettel” támogatói programját.

mfor.hu

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.