3p

A világ piacvezető energetikai és automatizálási cégcsoportját, az ABB-t képviselő ABB Kft, működésének 20. évfordulóját ünnepli Magyarországon, amelynek kapcsán a cég közösen értékelte az elmúlt két évtizedet néhány fontos üzleti partnerének képviselőjével.

Az ABB Kft. 20 éves magyarországi fennállásának alkalmából sajtótájékoztatót tartott, amelyen kitüntetett szerepet kaptak az elmúlt két évtized eredményei, valamint néhány nagyobb partner képviselői is megosztották tapasztalataikat az ABB-vel közös gyümölcsöző együttműködésükkel kapcsolatban.

Az ABB  Magyarországon 1200 helyszínen több mint 50000 villamosipari berendezést telepített, valamint az energetika és automatizálás területén számos innovatív fejlesztést kezdeményezett. Legutóbb például az E-Mobility Network, az elektromos autózás elterjesztésére létrejött közösség alapítói között üdvözölhettük a céget. 
 
 
A sajtóeseményen Tanja Vainio, az ABB Kft. ügyvezető igazgatója bemutatta a globális ABB cégcsoportot, a 20 éves magyarországi működés jelentősebb állomásait, valamint a jövőbeli terveit: "A mögöttünk hagyott 20 sikeres év után büszkén kijelenthetjük, hogy az energetika és automatizálás világában az ABB szinonímájává vált a legmagasabb, kompromisszumoktól mentes minőségnek Magyarországon is. A legnagyobb létesítmények és ipari vásárlók, mint például a Paksi Atomerőmű, Richter Gedeon Nyrt., a MOL és az ELMŰ  részére biztosítottuk az ABB termékeit és technológiáját. A minőség, biztonság, termelékenység és energiahatékonyság mind kulcsfontosságú tényezők és technológiánkkal mindezt elérhetik a vásárlóink most és a jövőben egyaránt."

1996 óta az ABB csapata több közös projektet valósított meg a Richter Gedeon szakembereivel a Richter üzemeiben Dorogon és Budapesten. Az ABB azóta is támogatást nyújt a Richternek üzemei hatékony és biztonságos működéséhez, minimalizálva az üzemzavarokból eredő leállásokat. “Az ABB globális és helyi tapasztalattal, háttérrel rendelkezik a gyógyszeriparban és petrolkémiai iparban, valamint megbízható technológiával, és olyan mérnöki tudással és csapattal is bír, amely már bizonyított. Ezen értékek jelentős szerepet játszottak a Richter Gedeon Nyrt. és az ABB sikeres együttműködésében az elmúlt 16 év során” – mondta Ress Miklós a Richter Gedeon Nyrt. igazgatóságának képvislője.
 
Az ABB Kft és az ELMŰ között hosszú múltra tekint vissza az együttműködés, amiről Dr. Kövesdi Zoltán, az ELMŰ Nyrt. igazgatósági tagja így nyilatkozott: "Az ABB technikai eszközei, mint például a karbantartásmentes és modern kapcsoló berendezések, transzformátorok, szabványosított kompakt állomások vagy vezetékek fontos szerepet játszottak a magyar elektromos hálózat átalakításában. Az olyan előnyök mellett, mint például a megnövelt energiahatékonyság, megbízhatóság, és csökkentett működési költségek, az ABB által nyújtott megoldások Magyarország energiaellátásának biztonságáért is hozzájárulnak."
 
mfor.hu 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!