2011. július 12. 11:52

A Váci úton egy 20 ezer négyzetméteres irodaház felét bérli ki 10 évre a KPMG, miután a Futureal megépíti azt - közölte az ingatlanfejlesztő csoport.

Az építkezés jövőre kezdődik, és 2014-ben költözhet be az irodaházba a KPMG.

Sem az irodaház pontos helyét, sem az építési költséget, illetve a finanszírozás módját nem közölte a Futureal. Ez a fejlesztés abba a sorba illeszkedik, amelyről múlt héten számolt be a társaság.

A Futureal csoport 100 millió euró saját tőkével, 100 fős saját szakértő gárdájával és banki kapcsolataival kínál partnerséget olyan ingatlan fejlesztőknek, akik azért nem tudják elindítani, illetve folytatni projektjüket, mivel hiányzik hozzá a tőkéjük, vagy a tapasztalatuk.

A 100 millió euró saját tőke 500-600 millió euró - mintegy 150 milliárd forint - értékű projekt elindításához, illetve folytatásához elegendő a Futureal számításai szerint.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.