2p

Van kiút az értékválságból? Megállítható az akkugyárak terjedése itthon?
Van még jövőnk az EU-ban?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Donáth Annával, a Momentum EP-képviselőjével - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2023. október 4. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

A Pannon további húszmilliárd forint értékben fejleszti a mobil szélessávú hálózatát. A vállalat ezt az összeget a következő két évben a már meglevő országos EDGE lefedettségén túl a 3G/HSDPA hálózat fejlesztésébe fekteti be.

"A Pannon a jelenleg meglevő, az ország 95 százalékát lefedő, internetezésre, böngészésre és levelezésre alkalmas szélessávú hálózata már eddig is elérhetővé tette az internetet az ország szinte teljes egészének, lehetővé téve ezzel a hátrányos helyzetben levő területek gazdasági felzárkózását a távmunka és távoktatás lehetőségének megteremtésével. A jelenleg meglevő EDGE-lefedettség jó alapot teremt a Pannonnak a szélessávú hálózat továbbfejlesztésére" - nyilatkozta Ove Fredheim, a Pannon vezérigazgatója.

A dinamikusan fejlődő mobil szélessáv-hálózat hasonló felhasználói szokásváltozást eredményezhet, mint amit megfigyelhettünk a telefonálási szokások megváltozása tekintetében: mára gyakorlatilag mindenkinek van mobiltelefonja, míg a vonalas telefon terjedése megállt, áll a társaság közleményében.

"A húszmilliárd forint értékű hálózatfejlesztésnek és az országos lefedettségnek köszönhetően pár éven belül a mobilinternet komoly alternatíváját jelentheti a vezetékes internetnek" - közölte a vezérigazgató.

Menedzsment Fórum 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!