2p

Ki a felelős az EU-s rekorder hazai inflációért?
Élesedik a konfliktus a jegybank és a kormány közt: kinek van igaza?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Simor Andrással - vegyen részt és kérdezzen Ön is a korábbi jegybankelnöktől!

2023. november 29. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Felkészül: Balásy Gyula!

Újabb kommunikációs kampány jön több mint 236 millió forintból - derül ki abból az összefoglaló tájékoztatásból, amit a Nemzeti Kommunikációs Hivatal töltött fel a közbeszerzési hatóság adatbázisába.

A közbeszerzés tárgya az

"Európa jövőjét érintő nemzetközi és hazai színtéren történő kormányzati kommunikációval kapcsolatos feladatok ellátása",

aminél több nem derül ki a dokumentumból. Véleményünk szerint azonban a kampány fókuszában az európai parlamenti választások és a migráció lesz.

Minderre nettó 236,2 millió forint jut, aminek 30 százaléka, vagyis 70,8 millió opciós tétel.

Tekintve, hogy korábban a Nemzeti Kommunikációs Hivatal kommunikációs tendereiből kvázi kizárták Kuna Tibor és Csetényi Csaba cégeit, a Balásy Gyulához köthető New Land Media Kft. és Lounge Design Kft. dolgozhat a kampányon.

Alvállalkozóként a megszokott cégeket vonják be: a Kód Piac-, Vélemény- és Médiakutató Intézet Kft.-t, valamint a p2m Consulting Kft.-t.

A New Land Media Kft. tavaly hatalmasat növekedett, hiszen a korábbi 1,5 milliárd forint után több mint 25 milliárdos bevétel folyt be a cég kasszájába. Ebből a végén 2,1 milliárdos tiszta nyereség maradt. Ehhez képest a Lounge Design sokkal kisebb volumenű társaság, hiszen "csak" 3,1 milliárdos bevételre tettek szert (2016-ban 783 millió forint volt), és végül 1,1 milliárdos nyereséget könyvelhettek el.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!