TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában

Az amerikai Boeing repülőgépgyártó szerint a távol-keleti, ezen belül a csendes-óceáni térségnek 2300 új teherszállító repülőgépre lehet szüksége a következő húsz évben, ehhez az igényhez igazítaná termékpalettáját az everetti cég - írta elemzésében a Flightglobal légiközlekedési szaklap.

Az amerikai gyártó piackutatása azt mutatja, hogy a 2300 repülőből 850 új építésű, a többi viszont utasszállítóból átalakított lehet, ezért új programot indítanak a 737 Next Generation keskenytörzsű és a 777-200-as szélestörzsű gépeik teherszállítóvá alakítására.

Jim Edgar, a Boeing regionális igazgatója a Flightglobal cikke szerint azt mondta, hogy 2011 közepe óta stagnál az árufuvarozás, bár 2013-ban némi javulás mutatkozott, 1-1,5 százalékos emelkedést várnak. Várakozásai szerint a csendes-óceáni térség a többivel együtt fejlődésnek indul, és meg is haladja a régió bővülésének mértéke az átlagos szintet.

Kiemelte a kínai légi fuvarozókat, amelyek szintén nagyobb mértékű növekedésre számíthatnak piaci kapcsolataik miatt, és a belpiac növekedése is kedvezően befolyásolhatja a növekedési adatokat.

MTI

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 28 410 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál és a Cetelemnél 28 721 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.