2014. február 21. 07:49

Az amerikai Boeing repülőgépgyártó szerint a távol-keleti, ezen belül a csendes-óceáni térségnek 2300 új teherszállító repülőgépre lehet szüksége a következő húsz évben, ehhez az igényhez igazítaná termékpalettáját az everetti cég - írta elemzésében a Flightglobal légiközlekedési szaklap.

Az amerikai gyártó piackutatása azt mutatja, hogy a 2300 repülőből 850 új építésű, a többi viszont utasszállítóból átalakított lehet, ezért új programot indítanak a 737 Next Generation keskenytörzsű és a 777-200-as szélestörzsű gépeik teherszállítóvá alakítására.

Jim Edgar, a Boeing regionális igazgatója a Flightglobal cikke szerint azt mondta, hogy 2011 közepe óta stagnál az árufuvarozás, bár 2013-ban némi javulás mutatkozott, 1-1,5 százalékos emelkedést várnak. Várakozásai szerint a csendes-óceáni térség a többivel együtt fejlődésnek indul, és meg is haladja a régió bővülésének mértéke az átlagos szintet.

Kiemelte a kínai légi fuvarozókat, amelyek szintén nagyobb mértékű növekedésre számíthatnak piaci kapcsolataik miatt, és a belpiac növekedése is kedvezően befolyásolhatja a növekedési adatokat.

MTI

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek január legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 32 576 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. A K&H Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 53 283 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.