<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Mi lenne a Kétfarkú Kutya Párt válasza a válságra? Kik a szavazóik? Legközelebb már bejuthatnak a Parlamentbe?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Kovács Gergellyel, a párt társelnökével - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2023. február 2. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Az Electrolux Lehel Kft. jászberényi fagyasztóláda gyárában 260 millió forintos beruházást követően március végén kezdték el gyártani a teljes nagyláda-családot, így az új kialakítású frost free termékeket is.

Szentpéteri Ferenc, a fagyasztóládagyár igazgatója szerdán Jászberényben sajtótájékoztatón elmondta: Európában csak itt gyárt fagyasztóládát az Electrolux. A gyár minden évben növeli hatékonyságát, tavaly több mint 13 százalékkal.

A gyárnak 124 külföldi és 77 magyar beszállítója van: az alkatrészek értékét nézve az előbbiek éves szinten 61 százalékot, a magyarok 39 százalékot érnek el.

Jászberényben tíz évvel ezelőtt kezdtek fagyasztókat gyártani. Ma már 650 ember dolgozik három szerelőszalagon, s napi 2400 terméket, éves szinten mintegy 600 ezret állít elő. A ládák 97 százalékát exportálják, a többi belföldön talál gazdára.

A jászberényi gyárban a napokban készül el az ötmilliomodik fagyasztóláda. Az Electrolux Lehel tavaly 8,1 milliárd forintot fordított beruházásra, lényegében ugyanannyit mint egy évvel korábban.

MTI/Menedzsment Fórum