TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

Az Egyesült Államok statisztikai hivatalának adatai szerint tavaly 28 milliárd dollárt költöttek az amerikai internetezők online vásárlásra.

A legtöbben repülőjegyet és számítógépet vettek, illetve hotelszobát foglaltak.

A 28 milliárd dollárt jelentős növekedést jelent, mivel ugyanez a mutató 1999-ben 17,3 milliárd, 1998-ban pedig 7,7 milliárd dollár volt. A statisztikai hivatal számára a Jupiter Media Metrix végzett felmérést. Ebből kiderül, hogy 2000-ben az internetezők 7,8 milliárdot költöttek repülőjegyre, 5,1 milliárdot számítógépre, és 2,1 milliárdot szobafoglalásra.

Az egyes kereskedelmi szektorok szempontjából vizsgálva a forgalmat, leginkább a hardver- és szoftverkereskedők használták ki az Internet nyújtotta lehetőségeket. Az Egyesült Államokban eladott összes számítógép 24 százalékát értékesítették tavaly a világhálón keresztül. A szoftverek esetében ez az arány 21 százalék, az eladások összértéke pedig 1,3 milliárd dollár volt.

Segítsen nekünk véleményével, és mi féléves előfizetéssel ajándékozzuk meg!

Rendszeresen olvassa cikkeinket, és lenne kedve részt venni a stratégiánk alakításában? Vegyen részt fókuszcsoportos kutatásunkban, és mi féléves előfizetéssel háláljuk meg segítségét, amely a Privátbankár.hu és az Mfor.hu hamarosan induló prémium szolgáltatására érvényes!

Kérjük, töltse ki az alábbi linken található kérdőívet, amely alapján a kutatást végző szakemberek összeállítják a fókuszcsoportokat. A kutatásba beválogatott jelentkezőket legkésőbb december 7-én értesítjük!

Jelentkezés

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.