TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

A DAKK Dél-alföldi Közlekedési Központ Zrt. által 32 új autóbusz szállítására kiírt nyílt közbeszerzést, egyetlen ajánlattevőként, a Rába Jármű Gyártó és Kereskedelmi Kft. nyerte - az eredmény a hétfői Közbeszerzési Értesítőben jelent meg.

A buszok becsült ellenértéke nettó 2 milliárd 420 millió forint volt. A Rába 2 milliárd 315 millió forintért vállalta a buszok gyártását és garanciális javítását.

Ugyancsak a hétfői Közbeszerzési Értesítőben jelent meg egy másik DAKK tender eredménye. Ebben új autóbuszok bérbe adását kérte  az ajánlatkérő, a Tisza Volán Közlekedési és Szolgáltató Zrt., a Körös Volán Autóbuszközlekedési Zrt., a Bács Volán Autóbuszközlekedési Zrt., valamint a Kunság Volán Zrt. részére.

Egyetlen ajánlattevőként, nettó 1 milliárd 548 millió forinttal, a fővárosi székhelyű, B&B Travel Személyszállító Kft., egy mikrovállalkozás lett a nyertes.

MTI

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.