1p

Hogyan lehetnek ekkora eltérések a közvélemény-kutatások között?
Magyar Péter miatt ekkora a bizonytalanság?
Milyen módszerrel készülnek a felmérések?

Online Klasszis Klub találkozó élőben Hann Endrével!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is a Medián ügyvezető igazgatójától!

2024. június 5. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

A DAKK Dél-alföldi Közlekedési Központ Zrt. által 32 új autóbusz szállítására kiírt nyílt közbeszerzést, egyetlen ajánlattevőként, a Rába Jármű Gyártó és Kereskedelmi Kft. nyerte - az eredmény a hétfői Közbeszerzési Értesítőben jelent meg.

A buszok becsült ellenértéke nettó 2 milliárd 420 millió forint volt. A Rába 2 milliárd 315 millió forintért vállalta a buszok gyártását és garanciális javítását.

Ugyancsak a hétfői Közbeszerzési Értesítőben jelent meg egy másik DAKK tender eredménye. Ebben új autóbuszok bérbe adását kérte  az ajánlatkérő, a Tisza Volán Közlekedési és Szolgáltató Zrt., a Körös Volán Autóbuszközlekedési Zrt., a Bács Volán Autóbuszközlekedési Zrt., valamint a Kunság Volán Zrt. részére.

Egyetlen ajánlattevőként, nettó 1 milliárd 548 millió forinttal, a fővárosi székhelyű, B&B Travel Személyszállító Kft., egy mikrovállalkozás lett a nyertes.

MTI

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!