<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Nyerhet-e az ellenzék a 2022-es választáson, kaphat-e újabb kétharmadot a Fidesz? Ki lehet Orbán Viktor utóda?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Giró-Szász András volt kormányszóvivővel, politikai elemzővel - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2021. október 28. 16:00

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!			
		

Az ausztrál Coca-Cola, a Coca-Cola Amatil Ltd. szerint várják a SABMillertől a Fostersért járó 305 millió dollárt.

A SABMiller és a Fosters egy nyáron át tartó vásárlási mizériája véget ért, a két cég megállapodott. Az előbbi 5,1 milliárd ausztrál dollárt fizet egy Foster's részvényért.

A Coca-Cola Amatil, mint a Fosters egyik részvényese úgy gondlja, hogy "erősen" megtérül a Fostersben lévő befektetése. A cég SABMillerrel való megállapodása kapcsán, közös vállalatuká válik a Pacific Beverages üdítőital-részleg, amely 50 százalékára a SABMillernek opciós joga lesz, hogy megvásárolja.

Az ausztrál Coca-Cola még arra is lehetőséget lát, hogy rátegye a kezét a Fosters néhány nagyobb "vagyonára", mint például szeszes italokra, koktélokra, üditőkre, és a fidzsi-szigeteki sörgyárára.

mfor.hu

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.