2p

Van kiút az értékválságból? Megállítható az akkugyárak terjedése itthon?
Van még jövőnk az EU-ban?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Donáth Annával, a Momentum EP-képviselőjével - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2023. október 4. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

350 millió dollárért felvásárolja az adatvesztés elleni megoldások terén vezető Vontu-t a Symantec. értékben, mely összeget készpénzben illetve kötvényekben egyenlíti ki. A részben készpénzes, részben kötvényes akvizíció várhatóan a 2007-es naptári év végéig lezárul, a törvényi jóváhagyásoktól, illetve a szokványos jogi procedúráktól függően.

Az adatvesztés elleni megoldások segítséget nyújtanak a szervezetek számára abban, hogy megelőzzék a bizalmas vagy védett adatok elvesztését, függetlenül attól, hogy hol tárolják és miként használják ezeket. A Vontu termékei kiegészítik majd a Symantec már meglévő végpont- és hálózatvédelmi, tárolási és megfelelési megoldásaiból álló portfolióját, a felhasználók számára a jelenleg elérhető legátfogóbb platformot biztosítva az adatvesztés ellen.

Az akvizíció a Symantec és a Vontu szilárd partneri együttműködésére épül, és fontos eleme lesz a Symantec Security 2.0 elgondolásának, amely a hangsúlyt nem egyszerűen a hálózatok és eszközök, hanem magának az információnak a védelmére helyezi, áll a társaság közleményében.

"Az üzleti környezetben, mely egyre inkább versenyközpontúvá, átláthatóvá és szabályozottá válik, a vállalatoknak biztosnak kell lenniük abban, hogy a számukra legfontosabb érték, az információ biztonságban van. Csak így válhat a biztonság az üzletmenetben ösztönző, nem pedig gátló tényezővé" – mondta Tom Kendra, a Symantec Security and Data Management Group elnöke.

Menedzsment Fórum 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!