TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

A mai napon a Központi Statisztikai Hivatal által közzétett előzetes adatok szerint az első négy hónapban a kivitel 2.850 milliárd forintot, a behozatal 3.220 milliárd forintot tett ki.

Folyó áron számolva az előző év azonos időszakához képest az export és import egyaránt 26 százalékkal nőtt - közölte a KSH.

Az áruforgalmi mérleg hiánya 370 milliárd forint volt, ez mintegy 75 milliárd forinttal több, mint egy évvel korábban. Euróban számolva a kivitel 10,73 milliárd, a behozatal 12,13 milliárd volt, a forgalom mindkét irányban 22 százalékkal növekedett. A hiány 1,4 milliárd euró volt az első négy hónapban. Az idén az első negyedévben a külkereskedelmi mérleg hiánya 1,03 milliárd eurót tett ki.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.