<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Egy "hatalmas, Makovecz-stílusú kazánházból" fűtik majd a felcsúti Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia két új edzőpályájának talaját - értesült a Népszabadság.

A felcsúti fociakadémia 3,11 milliárd forintos beruházásához az MLSZ-hez benyújtott sportfejlesztési program szerint TAO-támogatást igényeltek. Így a fejlesztés döntő része ismét (akárcsak a stadion építése) a társaságiadó-támogatásból fog megvalósulni, hiszen az MLSZ 2,25 milliárd forintot ítélt meg Felcsútnak.

Ebből az összegből építik meg a kazánházat és a két fűtött pályát is, emellett vásárolnak egy traktort és egy buszt is, illetve a Pancho Aréna biztonsági rendszerét is fejleszteni fogják.

Az akadémia szerint a fejlesztésre azért van szükség, hogy a 18 csapat télen is tudjon edzeni.

mfor.hu

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.