1p

Mit remélt Magyarország az EU-tagságtól és mi lett mindebből 20 év alatt?
Devizahitelezés, euróbevezetés, uniós pénzek, kilátások - online Klasszis Klubtalálkozó élőben Medgyessy Péterrel!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is Magyarország korábbi miniszterelnökétől!

2024. április 22. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

A Virgin Atlantic brit légitársaság várhatóan 24 darab Boeing 787 Dreamlinert vásárol.

A brit Virgin Atlantic hamarosan bejelentést tesz arról a megállapodásról, amely szerint 24 darab Boeing 787 Dreamliner gépet rendel - jelentette az ügylethez közel álló forrás a Reutersnek. A listaár szerint az ügylet értéke 3,6 milliárd dollár, de elképzelhető, hogy a légitársaság olcsóbban jut az utasszállítókhoz.

A Boeing korábban közölte, hogy a 787-es üzemanyag-hatékonysága nagyjából 20 százalékkal kedvezőbb, mint a hasonló méretű repülőgépeké.

A The Wall Street Journal szerint Richard Branson, a Virgin vezérigazgatója és W. James McNerney, a Boeing igazgatója várhatóan arról is bejelentést tesz, hogy a két cég közösen végez majd bioüzemanyag-teszteket a Virgin 747-es gépeken legkorábban 2008-ban.

Egyre több légitársaság tervezi a bioüzemanyagok használatát elsősorban az emelkedő olajárak és a készletek csökkenése miatt.

Menedzsment Fórum

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!