<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Van kiút az építőipari és az energiaválságból?

Klasszis Klub Live Lázár Jánossal, ifj. Chikán Attilával és más neves szakértőkkel - személyesen és online!

2023. június 14.

Jelentkezzen most!

Az eddig is világos volt, hogy Kuna Tibor kapta a feladatot, most már az ár is nyilvános.

Megvan, mekkora összegnek örülhet Kuna Tibor: az uniós közbeszerzési értesítőben lejött, hogy 3 milliárd forintot kap a Trinity International Communications Kft., a Young&Partners és a SPRINT Nyomdaipari Kft. a vizes vb-t szervező Bp2017 Nonprofit Kft.-től a világverseny kommunikációjára. A szerződést február 28-án írták alá a felek.

Május elején írta meg a Magyar Nemzet, hogy Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter barátjának cége volt a befutó a vizes vb kommunikációs tenderén, de azt akkor még nem lehett tudni, hogy mennyiért, mert a szerződésnek a közbeszerzési értesítőben akkor még nyoma sem volt.

A Bp2017-szóvivő Borsa Miklós akkor azt mondta, azért, mert a Trinityt a Nemzeti Kommunikációs Hivatalon keresztül választották ki, az ilyen megállapodásokat pedig csak negyedévente teszik közé.

Kuna kétmilliárd forintért már kapott megbízást a vizes vb kapcsán, másik cége, a Young & Partners vitte a közbeszerzést a vb-vel kapcsolatos promóciós események szervezésére.

mfor.hu