2017. május 18. 07:41

Az eddig is világos volt, hogy Kuna Tibor kapta a feladatot, most már az ár is nyilvános.Szeretné, ha a cége versenyképesebb lenne, növekedni tudna, vagy a nemzetközi piacra kilépne?
Legyen ott az Mfor.hu KKV Növekedés konferencián 2018. március 27-én a Brody Studiosban, és ismerje meg vállalata lehetőségeit!
Előadók: Kovács Ákos (Vodafone), Rákossy Balázs, NGM államtitkár, Oszkó Péter (OXO Labs), Búza Éva (Garantiqa Zrt.), Bársony Farkas (AmCham), esettanulmányok: Márkus Attila, ügyvezető (Pressenger), Kovács Dániel, ügyvezető (Netpincér), Polgár Viktor, elnök (Insomnia Middle East), és sokan mások

Megvan, mekkora összegnek örülhet Kuna Tibor: az uniós közbeszerzési értesítőben lejött, hogy 3 milliárd forintot kap a Trinity International Communications Kft., a Young&Partners és a SPRINT Nyomdaipari Kft. a vizes vb-t szervező Bp2017 Nonprofit Kft.-től a világverseny kommunikációjára. A szerződést február 28-án írták alá a felek.

Május elején írta meg a Magyar Nemzet, hogy Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter barátjának cége volt a befutó a vizes vb kommunikációs tenderén, de azt akkor még nem lehett tudni, hogy mennyiért, mert a szerződésnek a közbeszerzési értesítőben akkor még nyoma sem volt.

A Bp2017-szóvivő Borsa Miklós akkor azt mondta, azért, mert a Trinityt a Nemzeti Kommunikációs Hivatalon keresztül választották ki, az ilyen megállapodásokat pedig csak negyedévente teszik közé.

Kuna kétmilliárd forintért már kapott megbízást a vizes vb kapcsán, másik cége, a Young & Partners vitte a közbeszerzést a vb-vel kapcsolatos promóciós események szervezésére.

mfor.hu