TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

Az első négy hónapban Magyarországon 1,3 millió vendég 3,4 millió éjszakát töltött a kereskedelmi szálláshelyeken.

Az első négy hónapban Magyarországon 1,3 millió vendég 3,4 millió éjszakát töltött a kereskedelmi szálláshelyeken, ami mindkét esetben 3 százalékos emelkedés 2000 azonos időszakához képest - derül ki a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) pénteki tájékoztatójából.

A szállásdíj-bevételek az első négy hónapban 11 százalékkal, mintegy 19 milliárd forintra növekedtek. Az idegenforgalomból származó bevételek a Magyar Nemzeti Bank előzetes adatai szerint 16 százalékkal bővültek - áll a közleményben. Január-áprilisban a határokon 8,4 millió külföldi látogatót regisztráltak, 9 százalékkal többet, mint 2000 azonos időszakában.

Az első három hónapban a kereskedelmi szálláshelyeken 816 ezer vendéget és 2,2 millió vendégéjszakát regisztráltak, mindkét esetben 4 százalékkal többet, mint egy évvel korábban. Április végéig a vendégeknek mintegy fele érkezett kongresszusra, illetve egyéb üzleti céllal. Ebben a hónapban 1.745 kereskedelmi szálláshely 181 ezer férőhellyel várta a vendégeket, a szállodákban alkalmazásban állók létszáma pedig megközelítette a 19 ezret.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.