<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

Hazai szálláshelyek, vendéglátóegységek, figyelem!

Pályázzanak és nyerjenek díjat az ország legjelentősebb designversenyén - nevezzenek be a Klasszis TopDesign 2022 megmérettetésre!
Külföldi és hazai szakértőkből álló zsűri, bemutatkozási lehetőség a nagyközönségnek, exkluzív díjátadó gála.

Regisztráljon most!

A portugál sztárfocista a magyar válogatott elleni Eb-meccs előtt jelezte grimaszolva, hogy ő inkább vizet iszik.

Emlékezetes jelenetet szült a Magyarország-Portugália Európa-bajnoki meccset megelőző hétfői sajtótájékoztató: közvetlenül a kezdés előtt Cristiano Ronaldo méla undorral az arcán elpakolta az elé készített két üveg Coca-Colát a kamerák elől, majd a magasba emelte az ásványvizes üvegét, és még bele is mondta a mikrofonba, hogy ő inkább vizet iszik, nem kólát.

Az egészséges életmód propagálása sokba került az üdítőgyárnak: a jelenet után majdnem azonnal 1,6 százalékos eséssel 56,10 dollárról 55,22-re csökkent a Coca-Cola részvények ára, a Coca-Cola piaci értéke pedig 242 milliárd dollárról 238 milliárdosra esett - nem kevesebb, mint 4 milliárd dollárnyi a zuhanás.

A Coca-Cola a 2020-as Európa-bajnokság hivatalos szponzora. Ronaldo húzására annyit reagáltak, hogy mindenkinek más az ízlése és a szükséglete, és mindenki nyugodtan azt ihat, amit akar.

Cristiano Ronaldónak majdnem 300 millió követője van Instagramon, hogy mekkora sport- és popkulturális ikon, azt magyarázni nem kell, ahogy azt sem, hogy mindezek miatt mekkora befolyása van a tetteinek, szavainak. Persze feltehetőleg nem akart ő rosszat a Coca-Colának, egyszerűen tényleg csak egészségesen akar élni.

(Guardian)

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.