2017. szeptember 27. 14:37

November és március között újabb 34 útvonalat fog törölni - közölte a légitársaság.

A Ryanair november és március között újabb 18 ezer járatát függeszti fel, ami azt jelenti, hogy mintegy 400 ezer utas foglalása kerül törlésre. A 34 útvonal között van:

 • a London Stansted - Edinburgh,
 • Gatwick - Belfast,
 • Newcastle - Faro,
 • Glasgow - Las Palmas.
(Fotó: MTI)

  A légitársaság közlése szerint e-mailben értesítették az érintett ügyfeleket és felajánlották nekik a visszatérítés és az átfoglalás lehetőségét is, emellett 40 eurós egyirányú vagy 80 eurós retúr utazási kupont is kapnak, amit október és 2018 márciusa között használhatnak fel.

  A mostani döntést a társaság azzal indokolta, hogy csak így tudja tartani a pontos menetrendet, illetve ezzel a lépéssel további törlésekre már nem lesz szükség.

  mfor.hu

  Hitelre van szükséged?

  Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

  A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek december legkedvezőbb hitelei:

  Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. A K&H Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 53 332 forintos törlesztőrészlettel.

  Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.