2017. szeptember 27. 14:37

November és március között újabb 34 útvonalat fog törölni - közölte a légitársaság.

A Ryanair november és március között újabb 18 ezer járatát függeszti fel, ami azt jelenti, hogy mintegy 400 ezer utas foglalása kerül törlésre. A 34 útvonal között van:

 • a London Stansted - Edinburgh,
 • Gatwick - Belfast,
 • Newcastle - Faro,
 • Glasgow - Las Palmas.
(Fotó: MTI)

  A légitársaság közlése szerint e-mailben értesítették az érintett ügyfeleket és felajánlották nekik a visszatérítés és az átfoglalás lehetőségét is, emellett 40 eurós egyirányú vagy 80 eurós retúr utazási kupont is kapnak, amit október és 2018 márciusa között használhatnak fel.

  A mostani döntést a társaság azzal indokolta, hogy csak így tudja tartani a pontos menetrendet, illetve ezzel a lépéssel további törlésekre már nem lesz szükség.

  mfor.hu

  Az Ön bizalma a mi tőkénk

  Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.