<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

40 éves együttműködést követően lecseréli beszállítóját a McDonald’s.

A kecsöpöket szállító Heinz azért került lapátra, mert a McDonald’s legnagyobb riválisának, a Burger Kingnek a korábbi vezetője, Bernadro Hees februárban 28 milliárd dollárért felvásárolta. A világ legnagyobb gyorsétteremlánca már akkor bejelentette, hogy váltani fog, de a gördülékeny átmenet érdekében ideiglenesen még együtt dolgozott a Heinzcel.

A 34 ezer éttermet üzemeltető McDonald’s a világ számos pontján szolgál fel kecsöpöt, bár az Egyesült Államokban csak Pittsburgben és Minneapolisban.

A BBC tudósítása szerint a Heinz, tartva magát kommunikációs elveihez, nem kommentálta a hírt.

mfor.hu

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.