2014. július 31. 09:37

Negyven szélestörzsű repülőgép vásárlásáról egyezett meg a Boeing és a japán All Nippon Airways (ANA) - közölte az amerikai gyártó csütörtökön az MTI-vel.

A japán légitársaság 20 új generációs 777-9X, 14 darab 787-9-es Dreamliner és hat nagyobb hatótávolságú 777-300-as vásárlásáról egyezett meg. Az üzlet értéke listaáron 13 milliárd dollárra tehető.

A légitársaság főként flottacserére használja a gépeket. A rendeléssel az ANA - mint a Dreamliner bevezető légitársasága - lett a legnagyobb 787-es üzemeltető a világon, eddig 80 ilyen típusú gépre adott le rendelést, 29 repülő  már szolgálatba állt.

Az All Nippon Airways-t 1952 decemberében alapították, Tokió és Osaka két fő repülőteréről üzemeltet belföldi és nemzetközi járatokat, 202 gépből álló flottájával 73 célállomásra repül.

MTI

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek december legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. A K&H Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 53 332 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.