2017. március 23. 10:46

A legjobban a posta és a vasút jár.

Több mint 40 milliárd forintot kap bérfejlesztésre 79 állami vállalat, derül ki a friss Magyar Közlönyből.

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium irányítása alá tartozó állami cégek részére összesen 40,46 milliárdot kell az idei költségvetésből elkülöníteni a kormányhatározat szerint, a cél a piaci viszonyokhoz igazodó jövedelemszint biztosítása.

A 79 cég közül a Magyar Posta járt a legjobban, ők 8,2 milliárdot fordíthatnak majd a dolgozók fizetésére.

Második helyen a MÁV áll, ők 6,2 milliárdot kapnak, harmadik a MÁV-START, ők 5,5 milliárdot.

Egymilliárd felett kap három közlekedési központ: az Északnyugat-magyarországi Közlekedési Központ (1,8 milliárd), az Észak-magyarországi Közlekedési Központ (1,2 milliárd) és a Középkelet-magyarországi Közlekedési Központ (1,2 milliárd).

1,2 milliárd jut a Dunántúli Regionális Vízműnek és a Tiszamenti Regionális Vízműveknek is.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. 1,7 milliárddal gazdagodik, a Volánbusz Közlekedési Zrt pedig 1,4 milliárddal.

A teljes listát itt lehet végigböngészni.

mfor.hu

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek február legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. Az Erste Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 54 712 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.