2011. október 27. 15:24

Az Exxon Mobil nyeresége - hála az elmúlt időszakban tapasztalt magas olajáraknak - 41 százalékkal, azaz 3 milliárd dollárral növekedett 2011 harmadik negyedévében.

Az olajipari óriás 10,33 milliárd dollár, részvényenként pedig 2,13 dollár nyereséget ért el a harmadik negyedévben, az egy évvel korábbi 7,35 milliárd dollár, avagy részvényenkénti 1,44 dollár után. A FactSet Research elemzői 2,12 dolláros részvényenkénti profitot vártak.

Többet nyújtunk, mint egy hagyományos kereskedési rendszer  

A cég 5 milliárt dollárrért vásárolt sajátrészvényt a harmadik negyedévben, és negyedikben is egy ugyanilyen volumenű sajátrészvény-vásárlást tervez.

mfor.hu

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.