2018. július 4. 12:11
mfor.hu

Ha van, amihez a tőkefelhalmozás mellett ért, az ez.

Gázszerelői munkát nyert a nemzet garantáltan legismertebb gázszerelője, Mészáros Lőrinc, mutatott rá a HírTv az uniós közbeszerzési értesítő hirdetményére.

A Nemzeti Közművek 4,4 milliárd forintos közbeszerzését a volt felcsúti polgármester Mészáros és Mészáros Kft. nevű családi vállalkozása, valamint a VABEKO Kft., a Colas Alterra Zrt. és a SADE-Magyarország Kft. nyerték el, mint konzorciumi partnerek.A közbeszerzést gázhálózaton végzett rekonstrukciós és gázhálózat-optimalizációs munkákra írták ki, a konzorcium Budapesten és 20 másik településen fog dolgozni. Mészáros Lőrincék a többi között csöveket bélelnek és vezetékeket építenek, föld- és acélmunkákat végeznek el.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek január legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 32 576 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. A K&H Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 53 283 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.