TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában
mfor.hu

Ha van, amihez a tőkefelhalmozás mellett ért, az ez.

Gázszerelői munkát nyert a nemzet garantáltan legismertebb gázszerelője, Mészáros Lőrinc, mutatott rá a HírTv az uniós közbeszerzési értesítő hirdetményére.

A Nemzeti Közművek 4,4 milliárd forintos közbeszerzését a volt felcsúti polgármester Mészáros és Mészáros Kft. nevű családi vállalkozása, valamint a VABEKO Kft., a Colas Alterra Zrt. és a SADE-Magyarország Kft. nyerték el, mint konzorciumi partnerek.A közbeszerzést gázhálózaton végzett rekonstrukciós és gázhálózat-optimalizációs munkákra írták ki, a konzorcium Budapesten és 20 másik településen fog dolgozni. Mészáros Lőrincék a többi között csöveket bélelnek és vezetékeket építenek, föld- és acélmunkákat végeznek el.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 28 410 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál és a Cetelemnél 28 721 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.