TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában

A Vajda-Papír Kft. által zöldmezős beruházás keretében megvalósított új gyáregység évi 32 000 tonna alappapír gyártására lesz képes.

Az új termelőegység megvalósításával a cégcsoport versenyképes integrált szereplővé válhat a közép-kelet-európai papír piacon (a cégnek Lengyelországban és Norvégiában van leányvállalata). A 11 milliárd forint értékű beruházást 4,5 milliárd forinttal segíti a kormány - ezt jelentette be Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter a Vajda Real Estate Kft. beruházásának alapkőletételekor tartott sajtótájékoztatón Dunaföldváron.

A Vajda-Papír márkája, az Ooops! 

A cég a Nagyvállalati Beruházási Támogatás keretében nyerte el a kormányzati támogatást, mellyel 105 új munkahely jön létre.

A Vajda-Papír Kft. 1999-ben jött létre Vajda Attila és Vajdáné Csata Szilvia családi vállalkozásaként. 

mfor.hu 

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 28 410 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál és a Cetelemnél 28 721 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.