TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

A KSH előzetes adatai szerint a harmadik negyedévben 4,6 százalékkal bővült a bruttó hazai össztermék az előző év azonos időszakához viszonyítva.

A KSH előzetes adatai szerint a harmadik negyedévben
4,6 százalékkal bővült a bruttó hazai össztermék az előző év azonos időszakához viszonyítva. Bár az
előzetes piaci konszenzus 5 százalék körüli növekedést jósolt, az eredménynek önmagában nem várható negatív hatása, mivel az időközben nyilvánosságra került beruházási adatok várakozásoktól lényegesen elmaradó szintje már utalt a GDP növekedés esetleges lassulására. Szakemberek szerint a lassulás elsődleges oka a rendkívül magas tavalyi bázisadatok, de továbbra is tartható az egész évre prognosztizált 5,3-5,5 százalékos GDP-bővülés.

Segítsen nekünk véleményével, és mi féléves előfizetéssel ajándékozzuk meg!

Rendszeresen olvassa cikkeinket, és lenne kedve részt venni a stratégiánk alakításában? Vegyen részt fókuszcsoportos kutatásunkban, és mi féléves előfizetéssel háláljuk meg segítségét, amely a Privátbankár.hu és az Mfor.hu hamarosan induló prémium szolgáltatására érvényes!

Kérjük, töltse ki az alábbi linken található kérdőívet, amely alapján a kutatást végző szakemberek összeállítják a fókuszcsoportokat. A kutatásba beválogatott jelentkezőket legkésőbb december 7-én értesítjük!

Jelentkezés

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.