2012. április 3. 12:25

Éves szinten 34 százalékkal nőtt márciusban a Chrysler amerikai értékesítése, ami az elmúlt négy év legjobb adata.

Az olasz Fiat által irányított Chrysler 163 381 darab autót és teherautót értékesített 2012 harmadik negyedévében. A Chrysler értékesítése immár 24 hónapja mutat éves szintű növekedést, ebből 10 hónap során 20 százalék felett volt a bővülés üteme.

A javuló gazdasági kilátásoknak, a könnyebb hitelhez jutási feltételeknek és a magas olajárak miatti új, energiatakarékos modellek iránti megugró kereslet kombinációjának köszönhető a kiváló eredmény, mondta a vállalat amerikai értékesítésért felelős vezetője, Reid Bigland.

mfor.hu

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.