TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST! TÁMOGASSON MINKET!
2014. december 9. 15:10

A Bige Holding Csoport 114 kamionnal és hozzá tartozó pótkocsival bővült, a 4 milliárd forintos beruházás eredményeként a magyar agrárium legnagyobb kamionflottája jött létre - közölte a cégcsoport kedden.

A tájékoztatás szerint a Bige Holding kamionjai a gazdák és agrárgazdaságok gyors műtrágyaellátását szolgálják, valamint biztosítják a cégcsoport terménykereskedelmi üzletága számára a folyamatos szállítmányozást.

A közlemény emlékeztet: a Bige Holding Csoport az ország piacvezető műtrágyaellátója. A hatékonyabb belföldi műtrágyaellátás és a nemrégiben létrehozott új üzletágak kiszolgálására 114 kamionból álló járműflottával bővítették a holdingot.

A mintegy 4 milliárd forintos beruházás keretében megvásároltak 114 DAF típusú nyerges vontatót, és az ahhoz tartozó 126 Schwarzmüller gyártmányú pótkocsit. Ezzel az agráriumban egyedülálló méretű gépjárműpark végzi a magyar piac zavartalan ellátását. A tervek szerint a későbbiekben a most megvásárolt kamionok a külpiacok kiszolgálásában is szerepet kaphatnak - olvasható a tájékoztatóban.

MTI

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.