2014. december 9. 15:10

A Bige Holding Csoport 114 kamionnal és hozzá tartozó pótkocsival bővült, a 4 milliárd forintos beruházás eredményeként a magyar agrárium legnagyobb kamionflottája jött létre - közölte a cégcsoport kedden.

A tájékoztatás szerint a Bige Holding kamionjai a gazdák és agrárgazdaságok gyors műtrágyaellátását szolgálják, valamint biztosítják a cégcsoport terménykereskedelmi üzletága számára a folyamatos szállítmányozást.

A közlemény emlékeztet: a Bige Holding Csoport az ország piacvezető műtrágyaellátója. A hatékonyabb belföldi műtrágyaellátás és a nemrégiben létrehozott új üzletágak kiszolgálására 114 kamionból álló járműflottával bővítették a holdingot.

A mintegy 4 milliárd forintos beruházás keretében megvásároltak 114 DAF típusú nyerges vontatót, és az ahhoz tartozó 126 Schwarzmüller gyártmányú pótkocsit. Ezzel az agráriumban egyedülálló méretű gépjárműpark végzi a magyar piac zavartalan ellátását. A tervek szerint a későbbiekben a most megvásárolt kamionok a külpiacok kiszolgálásában is szerepet kaphatnak - olvasható a tájékoztatóban.

MTI

3 millió forintból mindent elérhetsz

A céljaidhoz elég lenne 3 millió forint? A legjobb személyi kölcsönökkel felújíthatod a lakásod, lecserélheted az autód, de saját vállalkozásodat is beindíthatod. Használd személyi kölcsön kalkulátorunkat és legyen tiéd a legkedvezőbb hitel a törlesztőrészlet nagysága alapján: a CIB Bank Előrelépő személyi kölcsönének 60 654 forint a havi törlesztőrészlete, a THM pedig 8,17 százalék, de szintén kedvező a Raiffeisen Bank ajánlata: a törlesztőrészlet 60 757 forint, a THM pedig 8,92 százalék. A Cetelem Saját Ritmus kölcsönt 61 767 forintos törlesztőrészlettel és 9,47 százalékos THM-mel érhetjük el. A Budapest Bank Prémium kölcsöne havi 64 152 forintos törlesztőrészlettel és 10,50 százalékos THM-mel lehet a miénk. További ajánlatok, esetleg nagyobb hitelösszeg érdekel? Használd ezt a hitelkalkulátort!