2019. február 6. 12:36
mfor.hu

Ezret ígértek, huszonöt jött össze.

A General Electric csak 25 új munkahelyet teremtett a beígért 1000-ből, ezért most 50 millió eurós bírságot kell, hogy fizessen a francia államnak, írta meg a Financial Times.

A GE akkor tett ígéretet az új munkahelyek létrehozására, amikor 2015-ben felvásárolta az Alstom energiaipari üzletágát. Azóta 3 ezer dolgozót vettek fel az országban, de közülük csak a fent említett töredék érkezett korábban még nem létező pozícióba.

A GE nagyjából 16 ezer embert foglalkoztat Franciaországban. Az Alstom-rész felvásárlása óta közel 1 milliárd eurót fektetett be az országban.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek január legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 32 576 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. A K&H Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 53 283 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.