2019. február 6. 12:36
mfor.hu

Ezret ígértek, huszonöt jött össze.

A General Electric csak 25 új munkahelyet teremtett a beígért 1000-ből, ezért most 50 millió eurós bírságot kell, hogy fizessen a francia államnak, írta meg a Financial Times.

A GE akkor tett ígéretet az új munkahelyek létrehozására, amikor 2015-ben felvásárolta az Alstom energiaipari üzletágát. Azóta 3 ezer dolgozót vettek fel az országban, de közülük csak a fent említett töredék érkezett korábban még nem létező pozícióba.

A GE nagyjából 16 ezer embert foglalkoztat Franciaországban. Az Alstom-rész felvásárlása óta közel 1 milliárd eurót fektetett be az országban.

3 millió forintból mindent elérhetsz

A céljaidhoz elég lenne 3 millió forint? A legjobb személyi kölcsönökkel felújíthatod a lakásod, lecserélheted az autód, de saját vállalkozásodat is beindíthatod. Használd személyi kölcsön kalkulátorunkat és legyen tiéd a legkedvezőbb hitel a törlesztőrészlet nagysága alapján: a Cofidis Fapados kölcsöne 59 518 forintos törlesztőrészlettel és 7,32 százalékos THM-mel vehető fel, de hasonlóan jó ajánlat a  Raiffeisen Bank új ügyfeleknek szóló hitele: a törlesztőrészlet 60 043 forint, a THM pedig 8,38 százalék. A K&H kiemelt személyi kölcsönét 60 100 forintos törlesztőrészlettel és 8,11 százalékos THM-mel vehetjük fel. Budapest Bank Online Prémium személyi kölcsöne 60 535 forintos havi törlesztőrészlettel és 7,90 százalékos THM-mel lehet a tiéd. További ajánlatok, esetleg nagyobb hitelösszeg érdekel? Használd ezt a hitelkalkulátort!