2019. február 6. 12:36
mfor.hu

Ezret ígértek, huszonöt jött össze.

A General Electric csak 25 új munkahelyet teremtett a beígért 1000-ből, ezért most 50 millió eurós bírságot kell, hogy fizessen a francia államnak, írta meg a Financial Times.

A GE akkor tett ígéretet az új munkahelyek létrehozására, amikor 2015-ben felvásárolta az Alstom energiaipari üzletágát. Azóta 3 ezer dolgozót vettek fel az országban, de közülük csak a fent említett töredék érkezett korábban még nem létező pozícióba.

A GE nagyjából 16 ezer embert foglalkoztat Franciaországban. Az Alstom-rész felvásárlása óta közel 1 milliárd eurót fektetett be az országban.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.