TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

A Boeing tovább folytatja a leépítéseket. A tavaly megkezdett elbocsátások, illetve a most bejelentettekkel együtt 30.000 emberrel kevesebb alkalmazottja lesz a repülőgépeket gyártó cégnek.

A most kirúgandó emberek a polgári légi-eszközöket gyártó részlegnél vannak alkalmazásban. A lépésre az ágazat nyereségességének erős visszaesése kényszeríti a világ legnagyobb repülőgyárát.

A tervek szerint a mostani 65000 fős létszámot kell 2003 végére 60000 fő alá csökkenteni. A cég az alacsonyabb megrendelési állományt még így is ki fogja tudni elégíteni, hiszen jövőre várhatóan 275-285 gépük talál gazdára, szemben az idei 380 repülővel.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.