A cég évente 5000 tonna tojáslé előállítására képes, melyet 5 kilós, kannás vagy konténeres kiszerelésben értékesít élelmiszeripari cégeknek. Első hazai termékük a pasztörizált tojáslé, mely bontatlan állapotban három hónapnál hosszabb ideig tárolható. További gyártmányok mellett tervezik fő tulajdonosuk termékeinek értékesítését Magyarországon és a régióban.
A DanAgrico Zrt. kétharmad részben a dán Danaeg tojásipari szövetkezet tulajdona. A dán anyavállalat 1890 óta foglalkozik tojásfeldolgozással, szövetkezeti formában. Évente 75 000 tonna készterméket gyártanak, a Danaeg nevéhez fűződik a "tojásrúd", melyet világszerte használnak a szendvicsgyárak, a catering- és pizza-cégek.
5000 tonna tojáslevet gyártanak Vértesszőlősön
A dán tulajdonú DanAgrico Zrt. tulajdonában lévő vértesszőlősi "tojásgyár" Magyarország legnagyobb és legkorszerűbb tojásfeldolgozójának számít.