<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Bezárja Durham megyei tűzhelygyárát Angliában az Electrolux, mely során ötszáz munkahelyet szüntet meg a vállalat.

A spennymoori üzemet – amely a város egyik legnagyobb foglalkoztatója – Lengyelországba telepíti a társaság. Az üzem az utóbbi években jelentős veszteségeket halmozott fel, és már nem felelt meg a piaci verseny elvárásainak, írja a BBC News.

A döntés igen hátrányosan érinti az alkalmazottakat, akik a múlt heti menedzsment-megbeszélés után még abban bíztak, hogy háromszáz munkahelyet sikerül megmenteniük.

2005 júniusában az Electrolux közel hétmillió fontot fektetett be spennymoori üzemébe, azonban az egyre növekvő világpiaci verseny arra késztette a vállalatot, hogy vizsgálja felül a cég működését.

Menedzsment Fórum 

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.