TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

A luxusautó márka részvényeit bevezetik a New York-i tőzsdére, ráadásul nagyon vagány rövidítéssel.

Hamarosan kereskedhetünk Ferrari részvényekkel a New York-i tőzsdén, miután a céget birtokló Fiat Chrysler Automobile döntött a bevezetésről – írja a CNN.

A bevezetés (IPO) 1 milliárd dolláros csomaggal indul, várhatóan részvényenként 48-52 dolláros áron, a következő hónapokban azonban 10 milliárd dollár értékben foroghatnak majd a cég papírjai.

Amilyen exkluzív a cég, olyan különleges lesz a tőzsdei rövidítése: RACE (verseny).

Vélhetően nagyot bukni nem lehet majd a befektetéssel, ugyanis a Ferrari mesterségesen 7 ezer darab környékén tartja éves gyártási kapacitását, hogy a kereslet mindig meghaladja a kínálatot. Így van, aki évekig vár új autójára. Tavaly 7255 autót gyártottak, hogy kicsit lerövidítsék a várólistát. Többek között a nehéz hozzáférhetőségnek is köszönhető, hogy a Ferrari a világ egyik legértékesebb brandje.

Tavaly a cég 2,8 milliárd euró bevételt ért el, nyeresége pedig 265 millió euró volt.

mfor.hu

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.