2014. július 14. 14:49

Ötvenegy gépre kapott rendelést az amerikai Boeing repülőgépgyártó az angliai Farborough-ban zajló légi szalon első napján - közölte a gyártó hétfőn az MTI-vel.

A legnagyobb megrendelés az angol Monarch Airlines-tól érkezett, amely flottája felújítására 30 keskenytörzsű gépet rendelt. Az üzlet listaáron 3,1 milliárd dollár értékű, de a tárgyalásokat még nem zárták le teljesen. A lutoni székhelyű Monarch Airlines 1968-óta repül, a Londontól északra lévő repülőtérről főleg a mediterránemuba közlekedtet menetrend szerinti és charter járatokat.

Szintén a légi szalonon jelentette be a Boeing, hogy az Avolon lízingcéggel is megállapodott, nekik 11 gépet szállítanak listaáron 2 milliárd dollárért. A kínai Okay Airways tíz gép leszállításáról állapodott meg az amerikai gyártóval, az üzlet értéke listaáron 980 millió dollár.

MTI

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek december legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. A K&H Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 53 332 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.