2017. november 16. 10:54

\m/

53 millió forintos keretszerződést kötött a Magyar Posta orrmerevítéses bakancsok és félcipők leszállítására, vette észre az uniós közbeszerzési értesítőben a Zoom.hu.

Bakancsból 4,2 millió forintig vállaltak kötelezettséget rendelésre, 9,8 millió forint az opcionális keret, félcipőből 11,7 millióért fiksz a rendelés, 27,3 az opciós szám. A feladatra a Catalan Kft és a Wetex Kft. jelentkezett, a Posta mindkettővel le is szerződött. Azt viszont még nem árulták el, hogy pontosan miért kellenek a cipők.

Az orrmerevítés amúgy nem feltétlen kell, hogy acélból készüljön, de az ilyen lábbelik nálunk egyszerűen csak acélbetétesként vonultak be a köznyelvbe.

mfor.hu

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.