2017. november 16. 10:54

\m/

53 millió forintos keretszerződést kötött a Magyar Posta orrmerevítéses bakancsok és félcipők leszállítására, vette észre az uniós közbeszerzési értesítőben a Zoom.hu.

Bakancsból 4,2 millió forintig vállaltak kötelezettséget rendelésre, 9,8 millió forint az opcionális keret, félcipőből 11,7 millióért fiksz a rendelés, 27,3 az opciós szám. A feladatra a Catalan Kft és a Wetex Kft. jelentkezett, a Posta mindkettővel le is szerződött. Azt viszont még nem árulták el, hogy pontosan miért kellenek a cipők.

Az orrmerevítés amúgy nem feltétlen kell, hogy acélból készüljön, de az ilyen lábbelik nálunk egyszerűen csak acélbetétesként vonultak be a köznyelvbe.

mfor.hu

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek január legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 32 576 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. A K&H Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 53 283 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.