1p

Hazai szálláshelyek, vendéglátóegységek, figyelem!

Pályázzanak és nyerjenek díjat az ország legjelentősebb designversenyén -
nevezzenek be a Klasszis TopDesign 2023 megmérettetésre!
Külföldi és hazai szakértőkből álló zsűri, bemutatkozási lehetőség a nagyközönségnek, exkluzív díjátadó gála.

Regisztráljon most!

Tovább folytatódik a Procter & Gamble átalakítása, a vállalat csütörtöki bejelentése szerint a következő egy évben 5700 fővel csökkentik a létszámot.

A társaság a közelmúltban jelentett be nagyszabású költségcsökkentő programot, melynek keretében a következő öt évben 10 milliárd dollár megtakarítást szeretnének elérni. Ennek jegyében a vállalat összesen 5700 fővel csökkenti a létszámot a jövő nyárig. Arányait tekintve az adminisztratív létszám szenvedi el a legjelentősebb veszteséget, hiszen a nem a termelésben foglalkoztatottaknál 10 százalékkal csökkentik a létszámot, mely 1600 fő elbocsátását jelenti, számolt be a CNN.
Az elsősorban háztartási vegyiáru termékei kapcsán ismert társaság a létszámleépítéstől 2014-ig 800 millió dollár megtakarítást remél. A cég nem tette közzé, hogy az elbocsátások során mely régióban milyen arányban válnak meg az alkalmazottaktól.

A Procter & Gamble a közelmúltban egy másik jelentős lépést is tett, a vállalat a múlt héten jelentette be, hogy Pringles márkanév alatt futó chips-féleségeket gyártó részlegét eladja, a vásárló a cereáliákat gyártó Kellogg lett.
 
mfor.hu 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!