<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

A brit pénzügyi felügyelet (FSA) 5,6 millió fontra bírságolta a Credit Suisse angliai üzletágát.

A felügyelet a vállalat magas kockázatú pénzügyi termékeire szakosodott Structured Credit Group üzletágánál talált szabálytalanságokat, számol be a BBC News.

Az FSA szerint a svájci bank öt hónapon keresztül nem ismerte fel, hogy az SCG néhány értékelése hibás volt. A vállalat közölte, hogy részletesen áttekinti a felügyelet kifogásait.

Az 5,6 millió angol fontos bírság ugyan nem a legnagyobb, amit az FSA eddig kirótt, de a pénzügyi felügyelet szerint a magas büntetések elrettentő hatásuknál fogva hatékonyak.

Menedzsment Fórum

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.