2p

Hazai szálláshelyek, vendéglátóegységek, figyelem!

Pályázzanak és nyerjenek díjat az ország legjelentősebb designversenyén -
nevezzenek be a Klasszis TopDesign 2023 megmérettetésre!
Külföldi és hazai szakértőkből álló zsűri, bemutatkozási lehetőség a nagyközönségnek, exkluzív díjátadó gála.

Regisztráljon most!

Ebben a tűzijáték ára még bent sincs.

Nettó 6 milliárd 575 millió forintba kerülhetnek az augusztus 20. alkalmából szervezett rendezvények, és ebben a tűzijáték ára még bent sincs, írja a 24.hu.

A lap az összeget a Nemzeti Kommunikációs Hivatal (NKH), valamint a Turisztikai Marketingkommunikációs Ügynökség Zrt. által kötött szerződés szövegéből szűrte le. Mint írják, a keret értékének 70 százalékát, tehát nettó 4,6 milliárd forintot az NKH köteles kimeríteni, a fennmaradó 30 százaléka opciós.

A dokumentumból nem derül ki, hogy pontosan hol és milyen rendezvényeket szerveznek. Arra azonban emlékeztet a 24, hogy a kormány idén háromnapos Szent István-fesztivált tervez az államalapítás évfordulójának megünneplésére. Guller Zoltán, a Magyar Turisztikai Ügynökség vezérigazgatója korábbi közlése szerint pedig most - egyelőre tehát nem tudni, mennyiből - Európa legnagyobb fény- és tűzijátékát szervezik meg, amely a dunai rakpartok több mint négy kilométeres szakaszán lesz látható. 

A rendezvények grandiózusságát a Magyar Hírlap értesülése szerint az indokolja, hogy - ha a járványügyi helyzet igazolja a várakozásokat — az akár a koronavírus utáni újrakezdést is szimbolizálhatja Magyarország számára.

Az ünnepi rendezvények tető alá hozásának fealdatát az állami tulajdonú Antenna Hungária Zrt. vitte el, részeként annak a 30 milliárd forintos rendezvényszervezési keretmegállapodásnak, melyet a Rogán Antal tárcája alatt működő kommunikációs hivataltól nyert el a műsorszóró tavaly nyáron. Alvállalkozónak a kormánykedvenc kommunikációs szakember, Balásy Gyula cégeit, a New Land Media Kft.-t és a Lounge Design Kft.-t hívták meg, illetve a Fidesz kedvenc őrző-védőjeként ismert Valtont.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!