TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában
mfor.hu

Áramkimaradás esetén sem kell tartani a kiporzástól.

Hét milliárd forintos beruházással modernizálták a Váci Cementgyárat, a tulajdonos szerint a projekttel a régió lakóinak életminősége is javulni fog.

A cementgyár madárnézetből A cementgyár madárnézetből

Ma adták át ünnepélyes keretek között a Duna-Dráva Cement Kft. gyárában a korábbinál is korszerűbb körülmények között folyhat a gyártási tevékenység, szem előtt tartva a környezet megóvását. Az anyavállalat, a HeidelbergCement Group fenntarthatósági célkitűzésének megfelelően része a stratégiának az ökológiai lábnyom csökkentése vagy a körkörös gazdaság ösztönzése - írta közleményében a vállalat.

A modernizációnak köszönhetően  gyár porkibocsátása minimális szintre csökkent, miközben klinkergyártó kapacitása és üzembiztonsága is növekedett. A fő cél a korábban használt elektrofilter korszerű, úgynevezett zsákos fliterre cserélése volt. A flter felel a kemencevonal portalanításáért. Az új szűrőrendszer nem engedi, hogy üzemzavar vagy áramkimaradás esetén kiporzás történjen. A Beremendi Cementgyárban már közel egy évtizede ezt a technológiát alkalmazzák.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 28 410 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál és a Cetelemnél 28 721 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.