2018. május 18. 17:14
mfor.hu

Áramkimaradás esetén sem kell tartani a kiporzástól.

Hét milliárd forintos beruházással modernizálták a Váci Cementgyárat, a tulajdonos szerint a projekttel a régió lakóinak életminősége is javulni fog.

A cementgyár madárnézetből A cementgyár madárnézetből

Ma adták át ünnepélyes keretek között a Duna-Dráva Cement Kft. gyárában a korábbinál is korszerűbb körülmények között folyhat a gyártási tevékenység, szem előtt tartva a környezet megóvását. Az anyavállalat, a HeidelbergCement Group fenntarthatósági célkitűzésének megfelelően része a stratégiának az ökológiai lábnyom csökkentése vagy a körkörös gazdaság ösztönzése - írta közleményében a vállalat.

A modernizációnak köszönhetően  gyár porkibocsátása minimális szintre csökkent, miközben klinkergyártó kapacitása és üzembiztonsága is növekedett. A fő cél a korábban használt elektrofilter korszerű, úgynevezett zsákos fliterre cserélése volt. A flter felel a kemencevonal portalanításáért. Az új szűrőrendszer nem engedi, hogy üzemzavar vagy áramkimaradás esetén kiporzás történjen. A Beremendi Cementgyárban már közel egy évtizede ezt a technológiát alkalmazzák.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek december legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. A K&H Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 53 332 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.