2001. február 13. 11:00

Adamecz Péter, a Pénzügyminisztérium államtitkára a januári inflációs számok közzététele után úgy nyilatkozott a Bridge News-nak, hogy a PM prognózisa szerint 2001-ben az átlagos infláció 7% körül alakulhat.

Az élelmiszerek áremelkedése számottevő szerepet játszott az infláció meglódulásában, ugyanakkor ezen árufőcsoport részéről jelentősebb árnövelő hatás az év további részében már nem valószínűsíthető.

A forint árfolyamrendszerét várhatóan csak 2002-ben módosítják, a tőkepiac teljes liberalizálása az államtitkár megítélése szerint csak ezután várható.

3 millió forintból mindent elérhetsz

A céljaidhoz elég lenne 3 millió forint? A legjobb személyi kölcsönökkel felújíthatod a lakásod, lecserélheted az autód, de saját vállalkozásodat is beindíthatod. Használd személyi kölcsön kalkulátorunkat és legyen tiéd a legkedvezőbb hitel a törlesztőrészlet nagysága alapján: a CIB Bank Előrelépő személyi kölcsönének 60 654 forint a havi törlesztőrészlete, a THM pedig 8,17 százalék, de szintén kedvező a Raiffeisen Bank ajánlata: a törlesztőrészlet 60 757 forint, a THM pedig 8,92 százalék. A Cetelem Saját Ritmus kölcsönt 61 767 forintos törlesztőrészlettel és 9,47 százalékos THM-mel érhetjük el. A Budapest Bank Prémium kölcsöne havi 64 152 forintos törlesztőrészlettel és 10,50 százalékos THM-mel lehet a miénk. További ajánlatok, esetleg nagyobb hitelösszeg érdekel? Használd ezt a hitelkalkulátort!